Søk
Lukk denne søkeboksen.

Sove

En overnatting i havgapet på Utsira byr på enestående naturopplevelser. Den friske lufta og den gode komforten gjør at du kan få den hvilen du trenger. Utsira byr på et variert tilbud av overnattingssteder, alt fra en annerledes overnatting i Nyperosa til mer moderne hytter og leiligheter.

Bølgen

Helt ved kaikanten i Nordevågen ligger Bølgen, 4 flotte nye leiligheter som hver har 6 sengeplasser. Leilighetene går over to etasjer der en finner ett soverom, bad, åpen kjøkken/stue løsning i 1.etasje og to soverom og tv-stue i 2.etasje.

https://www.utsira.net/overnatting/overnatting-b%c3%b8lgen

Esterhuset

Idyllisk sjøhus med 9 sengeplasser. Esterhuset består av 4 soverom og 9 (+1) sengeplasser. 1.etasje består av entre, 1 soverom, bad m/badekar og dusj, 1 toalett, stue og kjøkken. 2. etasje består av gang, 3 soverom og bad m/toalett og dusj. I naustet finner man vaskemaskin og tørketrommel. I hagen er det to sittegrupper.

Kontaktperson: Solvor Egeland Aanestad, Tlf. 926 66 166 .

Sjekk ut annonsen på finn.no for mer informasjon og priser:
www.finn.no/reise/feriehus-hytteutleie

Hos Edith og Hjalmar

«Hos Edith og Hjalmar» tilbyr god og rimelig overnatting. Alle 10 leilighetene har egen inngang fra det fri, samt private bad, minikjøkken og nydelig utsikt til sjø/hav

Velkommen

Hytte i Nordvik

Hytten er plassert like sør for Dalanaustet i Nordvik. Intim og koselig hytte med sengeplass til seks personer. Hytten har altibox tilgang. Avstand til fergeleie ca. 200 meter og 1,5 km til butikken.

Kontaktperson: Torleiv Vestre, tlf. 52 74 91 60 / 900 64 318

http://www.utsirafuglestasjon.no/index.php?option=com_content&view=article&id=46&Itemid=48

 

Kvalvik

Hytte i Kvalvik bygget i 2009. Den har 3 soverom. Utsikt over Kvalvikvågen. Uteplass. Kort vei til Vikingløypa. Eierne bruker den selv i juli og deler av august, september og oktober, men den kan bookes i andre deler av året. Den kan bookes  www.utsira.net

Nordvikgården

Haugesund turistforenings sin hytte er plassert i sørøstre del av Nordvik. Sengeplass til 40 personer. Avstand til fergeleie ca. 400 meter og ca. 1,5 km til butikken.

https://ut.no/hytte/10161/nordvikgarden

Utsira fyr

På fyrområdet tilbys følgende overnatting:

Fyrvokterboligen – 5 soverom/ 10 sengeplasser, stor stue og spisestue, kjøkken, 2 bad med dusj

Fyrvokterboligen – 3 soverom/ 6 sengeplasser, stor stue og spisestue, kjøkken, bad med dusj

Kunstnerboligen – 2 soverom/ 4 sengeplasser, stue, stue og spisestue, kjøkken, bad med dusj, wc

Severins hybel – 1 soverom, tekjøkken, (wc tilgjengelig på tunet)

https://www.utsira.net/overnatting/overnatting-utsira-fyr

Sildaloftet

Helt ytterst på kaien i Sørevågen ligger Sildaloftet. Sildaloftet består av 2 separate leiligheter, en leilighet med 3 soverom i 3. etasje og en leilighet med 4 soverom i 2. etasje.

https://www.utsira.net/overnatting/overnatting-sildaloftet

Nyperosa

Nyperosa – ei stor seng med ei lita hytte rundt. Kunstinstallasjonen Nyperosa symboliserer kjærlighet og har fått navnet etter nyperosebuskene som blomstrer så vakkert om sommeren.

https://www.utsira.net/overnatting/nyperosa

 

Havdis

Romslig og fint feriehus med 8 sengeplasser i Norevågen. 4 doble soverom + hems, stort kjøkken og stue, bad med dusj og vaskemaskin.

Kontakt Havdis på facebook

 

Sjølyst og havsula

Sjølyst – sjøhus like ved «Hos Edith og Hjalmar». Sengeplass til åtte personer. Vaskemaskin og tørketrommel. Parabol-TV. Båt kan leies. Avstand til fergeleie ca. 3,1 km og ca. 1,3 km til butikken. Booking på Dancenter

Havsula – koselig sjøhus i Sørevågen Avstand til fergeleie ca. 2 km og ca. 100 meter til butikken. Booking på Dancenter

Kontaktperson: Toralf Austrheim, tlf. 990 25 860

Sjånes

Sjånes ligger lunt til ved Indre havn i Nordvik. Salong med TV-krok, spisestue og kjøkkenavdeling øverst i det gamle men nyrestaurerte sjøhuset. I etasjen under er det tre soverom og dusj. Vaskerom. Avstand til fergeleie ca. 50 meter og ca. 1,8 km til butikken.

Kontaktperson: Johannes Johansen, tlf. 52 84 37 81 / 982 84 17

http://www.utsirafuglestasjon.no/index.php?option=com_content&view=article&id=46&Itemid=48

Har du med egen seng?

Bobil

Vil du nyte dagene helt uavhengige, kan du parkere bobilen i helt unike omgivelser.

Overnatte ute

Kommunen har laget et kart over de beste telt/lavoplasser. Kartet ligger under våre friluftslivssider i fanen ‘sove ute’. De røde sirklene angir gode teltplasser og de blå sirklene angir steder hvor det er tilgang til drikkevann.

Det er friluftslivsloven som regulerer ferdsel med telt. Det er ikke lov til å slå opp telt nærmere en 150 meter fra hus/hytte. Skal du ligge lenger enn to døgn på samme plass må du innhente samtykke fra grunneier.

nb_NONorwegian