Søk
Lukk denne søkeboksen.

Spise

På Utsira står smaksopplevelsene i kø. Smaksopplevelser fra hav og land. Sommer og skalldyr, eller vinter og pinnekjøtt. Alt fra velsmakende menyer til små og mindre retter.

Dahmsgård Utsira

Dahmsgård er Utsiras sjømatrestaurant, og har åpent året rundt. Restauranten er liten og intimt. Hver dag, utenom søndag, er det mulig å bestille middag om kvelden. De åpner dører og kjøkkenet om du er alene eller med flere. Men husk forhåndsbestilling: send SMS til 986 61 981 eller send melding på Facebook. Vi sender tilbake en melding om det er mulig å reservere bord den dagen og et menyforslag.

Dahmsgård leverer catering på hele øya. Organiserer matprat om tang & tare & havet med smaksprøver, avhengig av været, i Kvalvikvågen eller på Dahmsgård. Mye lages fra bunnen av, og det brukes mest mulig lokale råvarer.
Rettigheter: Øl og vin

Tlf: 986 61 981
dahmsgard@hotmail.com

https://www.facebook.com/DahmsgardUtsira

Dalanaustet

I Nordevågen finner du den lokale puben og spiseriet Dalanaustet. Perfekt for mindre seminarer, konferanser, blåturer etc. Egen etasje til dette. Dalanaustet ligger bare noen meter fra fergekaien.

Alle rettigheter.

Anders Myklebost

Tlf: 418 52 330

andersmyklebost@gmail.com

https://www.facebook.com/Dalanaustet/

Fyrkafé

I fyrstova finner du vår lille og koselige fyrkafè.

For mindre lag/grupper kan vi ha åpent ved forespørsel

Tlf: 912 42 714
utsiraovernatting@utsira.com

https://www.utsira.net/mat-drikke

Joker Utsira, Kafé

Utsiras sosiale møteplass. Fokus på sjømat, fast food, trivsel og personlig service.

I butikkens integrerte kafé kan du i hele åpningstiden sette deg ned med en kopp kaffe, varer fra vår butikk, påsmurt eller varm og kald mat fra en rikholdig kafemeny. Ved forhåndsbestilling er også butikkens lokaler på Krambuloftet tilgjengelige i åpningstiden til butikken om det er ønskelig med alkoholservering til maten. «Me har som visjon å metta addle, alltid!»

https://www.facebook.com/JokerUtsira/

Krambuloftet

Restaurant og selskapslokale i Joker Utsiras 2. Etasje

Krambuloftet kan også leies som selskapslokale og kan ta opptil 80 personer til ditt selskap. Ta kontakt for booking av din feiring, møte, konferanse mm

Telefon 52749220 / 41505116 E-post joker.utsira@joker.no

Rettigheter: Øl og vin

https://www.facebook.com/Krambuloftet-107600794431319/

nb_NONorwegian